Companii

Grupul Mediapost Hit Mail, controlat de Poşta Franceză, şi-a mutat operaţiunile într-un nou depozit, lângă Bucureşti, şi mizează pe afaceri de 25 mil.euro în 2019

Grupul Mediapost Hit Mail, controlat de Poşta Franceză,...

Autor: Roxana Rosu

30.07.2019, 12:03 442

Mediapost Hit Mail, integrator de servicii de marketing direct, controlat de o filială a Poştei Franceze, şi-a transferat luna aceasta operaţiunile  într-un depozit nou, de 10.000 mp în Dragomireşti-Vale, pe centura de Nord-Vest a Bucureştiului, în locul celui din Mogoşoaia pe care îl ocupa anterior.

Compania a încheiat 2018 cu afaceri de 22.5 milioane euro, 700 de angajaţi şi peste 400 clienţi activi, având operaţiuni în Bucureşti, Cluj Napoca şi Sofia (Bulgaria). Firma estimează pentru 2019 un business de peste 25 milioane euro.

Cea mai mare creştere dintre liniile de business este înregistrată de Fulfill.ro, divizie care în ultimii 2 ani a crescut cu 60% anual, oferind o soluţie logistică integrată pentru e-commerce, care asigură magazinelor online toate serviciile logistice de care au nevoie, integrându-se complet cu site-ul şi curierul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO