Grupul Medicover a ajuns la afaceri de 21 mil. euro în T1/2018

Secțiune susținută de Medlife Logo

27 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

„Polonia şi România sunt pieţele cu cea mai rapidă creştere, toate liniile de business având o evoluţie pozitivă.“

Grupul Medicover, al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private, a raportat afaceri de peste 21 de milioane de euro în primul trimestru din 2018, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Grupul include compania Medicover România, care oferă servicii medicale, şi reţeaua de laboratoare Synevo.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Medicover
, romania
, afaceri
, grup
, polonia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide