Companii

Grupul Memorial Hospital din Turcia tatonează intrarea pe piaţa locală prin achiziţia unor spitale deja funcţionale


Din grupul Memorial fac parte astăzi 11 spitale, două centre medicale şi un centru de wellness, amplasate în Istanbul, Ankara, Kayseri, Antalya şi Diyarbankir.

Din grupul Memorial fac parte astăzi 11 spitale, două centre medicale şi un centru de wellness, amplasate în Istanbul, Ankara, Kayseri, Antalya şi Diyarbankir.

Autor: Cristina Roşca

16.09.2022, 18:30 748

Turcii s-au uitat atât la businessurile dezvoltate de antreprenori cunoscuţi precum Wargha Enayati şi Mihai Miron, cât şi la alte afaceri străine, precum cele ale italienilor de la Monza Până acum nu au parafat însă nimic.

Grupul Memorial Hospital din Turcia, un jucător important de pe piaţa de sănătate privată din această ţară, caută să facă o serie de achiziţii în România, pentru a-şi face astfel intrarea oficială pe plan local, spun sursele din industrie. Turcii vor să cumpere mai degrabă să dezvolte de la zero, cel puţin în prima fază, motiv pentru care vizitează spitale şi negociază diferite achiziţii. Ei s-au uitat atât la businessurile dezvoltate de antreprenori cunoscuţi precum Wargha Enayati şi Mihai Miron, cât şi la alte afaceri străine, precum Monza, dar până acum nu au parafat nimic, mai spun sursele. O serie de discuţii nu au dus la niciun rezultat, în timp ce altele continuă.

Grupul caută să cumpere spitale, nu reţele de clinici, iar asta în contextul în care Me­mo­rial Hospital are peste zece spitale în Turcia, conform site-ului propriu, iar acum vrea să se extindă în afara graniţelor ţării-mamă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO