Companii

Grupul Nemo Express a avut în 2020 afaceri în scădere cu 16%, până la 118 mil. lei. „A fost un an atipic, care ne-a forţat la maximum limitele logistice, dar mai ales umane“

Antreprenori locali

Grupul Nemo Express a avut în 2020 afaceri în scădere...

Autor: Miruna Diaconu

14.06.2021, 16:45 278

♦ Nemo Expres Logistic, cea mai mare companie din grup, a avut anul trecut afaceri de 117,8 milioane lei, în scădere cu 14% faţă de anul anterior.

Nemo Expres Logistic şi Nemo Prod Com Impex, companiile din grupul de cu­rierat Nemo Express, au avut cu­mulat anul trecut afaceri de 118,6 mi­l. lei, în scădere cu 16% faţă de anul anterior, când afacerile la nivelul gru­pului au fost de 142 mil. lei, con­form calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Cea mai mare companie din gru­pul de curierat este Nemo Expres Logis­tic, care a avut anul trecut afa­ceri de 117,8 mil. lei, în scădere cu 14% faţă de anul anterior, iar profitul net al companiei a fost de 4 mil. lei.

Compania Nemo Expres Logistic, care avea 428 de angajaţi în medie anul trecut, este controlată de antre­pre­norii Dan Dumitru Şerbănescu şi Florian Stănilă, fiind unul din puţinele busi­nessuri din domeniul curieratului care au rămas cu acţionariat românesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO