Companii

Grupul Niro, controlat de Nicolae Dumitru, condamnat în dosarul Microsoft, ridică un hotel de patru stele pe Bulevardul Expoziţiei

Grupul Niro, controlat de Nicolae Dumitru, condamnat în...

Autor: Mirabela Tiron

31.08.2018, 00:05 2373

♦ Noul hotel va fi afiliat la un lanţ internaţional, se va deschide până în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătraţi.

Grupul de firme Niro, controlat de omul de afaceri Nicolae Dumitru, ce deţine clădirea Grand Hotel du Boulevard din apropiere de Piaţa Universităţii, a demarat construcţia unui hotel de patru stele pe Bulevardul Ex­poziţiei, care va fi livrat în anul 2021, potrivit oficialilor companiei.

„Am început lucră­ri­le pentru acest proiect. Facem un hotel de capa­ci­tate mare, peste 250 de ca­mere, un hotel busi­ness upscale, ce va fi cla­si­ficat la patru stele şi se va adresa în special clien­ţilor din business. Cred că încă este loc de inves­tiţii noi în Bucureşti“, a de­clarat pentru ZF Florin Suices­cu, membru în consiliul de administraţie şi vice­pre­şe­dinte al Niro Invest­ment, compania care a restaurat clădirea monu­ment Grand Hotel du Boulevard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO