Companii

Grupul norvegian Vard, unul dintre cei mai mari constructori de nave, şi-a făcut firmă de HR. Grupul Vard a avut un număr mediu de circa 5.000 de angajaţi în companiile pe care le deţine în România, respectiv şantierele navale Vard Tulcea şi Vard Brăila

Grupul norvegian Vard, unul dintre cei mai mari...

Autor: Ramona Cornea

26.11.2019, 18:10 777
Grupul norvegian Vard, activ pe piaţa din România cu şantierele navale Vard Tulcea şi Vard Brăila, a înfiinţat o companie spe­cializată în recrutarea de forţă de muncă temporară în luna august a acestui an, arată datele de pe plat­forma de analiză a com­paniilor Confidas.ro.

Firma Vard International Services a fost înfiinţată pentru a gestiona angajaţii pe care compania îi are deja, dar nu are încă activitate, spun reprezen­tan­ţii companiei.

„Compania nu are activi­ta­te, a fost o idee pe care vom vedea dacă o pu­nem în prac­tică. Planul era să menţinem mun­citorii străini pe care îi aveam deja, să eficientizăm resursele pe care le avem deja. Nu vrem să mai aducem alţi mun­citori stră­ini, prioritatea noas­tră este să atra­gem muncitori din Ro­mânia“, spun repre­zen­tanţii Vard Interna­tional Services.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO