Companii

Grupul olonez CCC: În România lucrăm cu o singură fabrică, însă este un partener de cursă lungă

Grupul olonez CCC: În România lucrăm cu o singură...

Autor: Cristina Roşca

26.09.2019, 00:00 297

Furnizorul local asigură circa 1% din toate produsele din oferta CCC, conform celor mai recente date, ponderea fiind în scădere. Anual grupul prezent pe 29 de pieţe (cu operaţiuni online şi offline) vinde 55 de milioane de perechi de pantofi.

Grupul polonez CCC, prezent local cu o reţea de 65 de ma­gazine fizice sub acelaşi brand, lucrează cu o singură fa­brică din România. Din totalul celor 55 de milioane de pe­rechi vândute în 2018, 15,8% reprezintă producţia proprie - în fabricile grupului, 18,9% reprezintă încălţările realizate în alte fabrici din Polonia, iar restul este adus din import.

„Avem trei fabrici proprii, una lângă sediu şi alte două în nor­dul Poloniei. Una dintre ele produce genţi de piele. Avem lângă sediul central o fabrică proprie unde realizăm 4 milioane de perechi de încălţări pe an, în special pantofi de piele pentru femei sub brandul nostru propriu Lasocky“, spunea recent Marcin Czyczerski, CEO al grupului CCC şi preşedintele boardului director, într-un interviu acordat ZF.

Acest brand Lasocky este disponibil în magazinele CCC din regiune, inclusiv România. „Comportamentul de consum al clienţilor din regiune este similar, cu mici particularităţi“, adăuga el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO