Companii

Grupul Renault caută 500 de ingineri şi vorbitori de limbi străine: Avem proiecte

Grupul Renault caută 500 de ingineri şi vorbitori de...

Autor: Adelina Mihai

25.03.2016, 00:07 3915

Grupul Renault, care are 17.000 de angajaţi în România, va recruta 500 de persoane cu studii superioare în următoarea perioadă, ca urmare a noilor proiecte desfăşurate în România.

„Activitatea noastră creşte, în special pe zona de inginerie, dar facem noi angajări şi în zona de activităţi de offshoring, pe partea de supply chain, post vânzare sau studii de piaţă. În total, căutăm circa 500 de oameni cu studii superioare. Sunt două tipuri de profiluri care ne interesează: unul tehnic pentru zona de inginerie - dar care poate fi interesant şi pentru zona de supply chain- şi unul cu competenţe lingvistice“, a explicat Dana Oprişan, director executiv de resurse umane în cadrul grupului Renault în România.

Cele mai multe angajări – circa 300- se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor, al doilea cel mai mare din grup, după cel din Franţa.

În ceea ce priveşte recrutările pentru activităţile de tip off shore care prestează servicii pentru alte ţări din grup, Dana Oprişan spune că grupul are nevoie vorbitori de limbi străine. „Ne interesează în principal să cunoască limba engleză, dar cunoaşterea limbii franceze sau germane reprezintă un plus“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO