Companii

Grupul Rezidor: Vom pune numele Radisson Blu si Park Inn by Radisson pe mai multe hoteluri

Arno Schwa­­lie

Arno Schwa­­lie

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.10.2015, 00:07 1421

Arno Schwalie, vicepreşedintele pe regiunea Europei Centrale în cadrul Rezidor Hotel Group, spune că grupul este în discuţii pentru a deschide noi hoteluri în România, după ce a ajuns la două unităţiîn franciză pe plan local- Ra­dis­son Blu şi Park Inn by Radisson, ambele în Bucureşti.

„Noi căutăm oportunităţi de extindere. Credem că aceste două hoteluri din inima Bucu­reş­tiului – Radisson Blu şi Park Inn by Radis­son – ne vor ajuta să ne poziţionăm perfect brandurile şi, odată ce avem un model în ţară, cred din acel mo­ment vom putea merge în faza a do­ua unde vom atrage noi investitori. Asta va alimenta pla­nurile de creş­tere în Ro­mânia“, a declarat Arno Schwa­­lie, care conduce din func­ţia de Area Vice President Cen­tral Eu­ro­pe 12 ţări din Europa Cen­trală precum Ger­ma­nia, Austria, Elveţia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Polonia sau România.

Grupul Rezidor, cu afaceri de peste 900 mil. euro, are activităţi în Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Anunţul privind planurile de viitor ale grupului vine într-o pe­rioadă în care celelalte grupuri hoteliere interna­ţio­nale pre­cum Accor sau Hilton sunt în plină dezvoltare pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO