Companii

Grupul Rodbun aşteaptă afaceri de 600 mil. lei în 2019 după o creştere de minimum 30% faţă de anul anterior

În luna mai, Rodbun Grup a contractat un credit de 262 de milioane de lei de la un sindicat de bănci format din BCR, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Intesa Sanpaolo Bank România şi Banca Transilvania.

Grupul Rodbun produce seminţe şi cereale în fermele proprii, distribuie materii prime agricole şi face comerţ prin 70 de fitofarmacii şi prin tradingul cu cereale. Începând cu 2018 compania distribuie utilaje agricole - produse aduse din import.

În luna mai, Rodbun Grup a contractat un credit de 262 de milioane de lei de la un sindicat de bănci format din BCR, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Intesa Sanpaolo Bank România şi Banca Transilvania. Grupul Rodbun produce seminţe şi cereale în fermele proprii, distribuie materii prime agricole şi face comerţ prin 70 de fitofarmacii şi prin tradingul cu cereale. Începând cu 2018 compania distribuie utilaje agricole - produse aduse din import.

Autor: Florentina Niţu

17.06.2019, 20:00 194
  • Rodbun Grup, una dintre cele mai mari afaceri româneşti din agricultură, cu activităţi în distribuţia de inputuri şi tradingul cu cereale, fondată de antreprenorii Daniel Muntean şi Iancu Alexandru, a raportat pentru 2018 afaceri de circa 450 mil. lei, cu 32% mai mare decât în 2017

  • Oficialii companiei vor să menţină ritmul şi în acest an.

„Anul trecut veniturile gru­pu­lui au fost de 450 de mi­lioane de lei şi estimăm o creş­tere de minimum 30% în acest an. În prezent avem 500 de anga­jaţi, 13 ferme proprii şi lu­crăm aproximativ 11.000 de hectare. De ase­menea avem circa 20.000 de clienţi fac­tu­raţi pentru distribuţia de inputuri“, spune Oc­ta­vian Petrescu, directorul comercial al com­paniei Rodbun.

Grupul Rodbun produce seminţe şi cereale în fermele proprii, distribuie materii prime agricole şi face comerţ prin 70 de fito­far­macii şi prin tradingul cu cereale. Începând cu 2018 compania distribuie utilaje agricole - produse aduse din import.

Anual, compania produce un volum de 180.000 de tone de cereale şi circa 21.000 de tone de seminţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO