Companii

Grupul Taparo, din industria mobilei, a încheiat anul 2020 cu afaceri de 220 mil. lei, iar pentru anul acesta sunt aşteptate venituri de 300 mil. lei

Grupul Taparo, din industria mobilei, a încheiat anul...

Autor: Miruna Diaconu

20.05.2021, 10:00 213

Taparo, grup românesc din industria mobilei, a încheiat anul trecut cu afaceri de 220 mil. lei, iar pentru anul acesta sunt aşteptate venituri de 300 mil. lei, spune Mihai Filip, acţionar al grupului Taparo.

Grupul Taparo a înregistrat scăderi în perioada stării de urgenţă, însă odată cu relaxarea măsurilor cererea a înregistrat o creştere semnificativă.

„În 2020 am închis cu o cifră de afaceri de 220 mil. lei la nivelul grupului, iar pentru anul acesta perspectivele sunt să trecem de 300 mil. lei. Sperăm ca această creştere se va menţine, vedem că mulţi retaileri sunt mai interesaţi să achiziţioneze pro­duse din Europa şi este o oportunitate pe care nu vrem să o ratăm“, spune Mihai Filip, acţionar al grupului Taparo.

Techtex, companie specializată în producţia de textile tehnice,  parte a grupului Taparo, una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din sectorul mobilierului tapiţat, a început anul trecut producţia de echipamente de protecţie sanitară.

Astfel, compania încheiat anul 2020 cu venituri de 160 mil. lei, iar pentru anul acesta sunt estimate venituri între 200 şi 250 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO