Companii

Grupul Ţiriac a încheiat procesul de rebranding cu noul blazon. Divizia Ţiriac Auto devine “nava amiral” a Holdingului

 Grupul Ţiriac a încheiat procesul de rebranding cu noul blazon. Divizia Ţiriac Auto devene “nava amiral” a Holdingului

Autor: Bogdan Alecu

28.09.2011, 14:51 776

Ţiriac Holdings, grupul de firme controlate de miliardarul Ion Ţiriac, cu afaceri de aproape 600 mil. euro, în sectorul auto, imobiliare, financiar şi aviatic, a finalizat campania de rebranding, care are în centru noul blazon.

"Povestea blazonului este businessul creat prin muncă şi integritate în jurul numelui Ţiriac, tradiţie care continuă pe aceeaşi direcţie prin viziune şi stabilitate", a declarat Cristina Munteanu, directorul de comunicare al Ţiriac Holdings.

Noua emblemă, care este alcătuită din patru simboluri heraldice, leul, albina încadrată de două romburi, steaua şi turnul, a fost atestată de Comisia Naţională pentru Heraldică. Leul simbolizează integritatea şi puterea, albina munca organizată şi disciplina, steaua este viziunea asupra drumului de urmat, iar turnul reprezintă stabilitatea, protecţia dar şi dorinţa de înălţare. Blazonul mai are un semn distinct, T-ul dublu, care reprezintă continuitatea.

Potrivit oficialilor companiei la nivel organizaţional, s-a schimbat imaginea Grupului, s-au redefinit valorile, misiunea şi viziunea, s-au eficientizat activităţile, s-au recreionat fluxurile de lucru şi s-au optimizat costurile iar la nivel individual, pentru fiecare membru al echipei, rebrandingul aduce o notă proaspătă, de apartenenţă la un grup puternic şi forţă de reprezentare sporită, fiind caracterizat prin aplicarea unor principii de lucru şi de conduită unitare, bazate pe profesionalism şi implicare.

"Prin actualul proces de rebranding, implementăm o nouă abordare de piaţă, mai actuală, mai dinamică şi mai orientată către client şi nevoile acestuia. Am convingerea că acest demers va aduce organizaţiei şi membrilor ei beneficii de imagine şi comerciale care vor contribui în continuare la dezvoltarea afacerilor noastre şi la reconfirmarea Grupului Ţiriac drept unul dintre cei mai puternici actori comerciali din România", a declarat Ion Alexandru Ţiriac, reprezentantul acţionarului în consiliile de administraţie ale Ţiriac Holdings.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO