Companii

Grupul VF Corporation, care deţine brandurile Vans, The North Face şi Timberland, are în România doi subcontractori, un producător de îmbrăcăminte şi unul de textile

Grupul VF Corporation, care deţine brandurile Vans, The...

Autor: Cristina Roşca

05.10.2021, 00:05 520

Cele două companii sunt noi pe lista de furnizori, dat fiind că firma românească ce figura acum un an nu mai apare pe harta VF Corporation.

Grupul VF Corporation, care deţine în portofoliu mai multe branduri de modă şi echipamente sportive precum Vans, The North Face şi Timberland, lucrează în România cu două firme subcon­tractate, este vorba de Biancospino din judeţul Prahova şi de Rifil din Neamţ, conform datelor ZF.

Dacă numele Biancospino apare pe harta furnizorilor gigantului mondial, cel al Rifil din localitatea Săvineşti, judeţul Neamţ, a fost confirmat de ZF după adresa fabricii. Mai exact, pe hartă figurează un alt nume – Spola Fibers – care nu există în România, însă adresa corespunde celei a Rifil Săvineşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO