Companii

Gustavo Navarro, fostul CEO al producătorului de ciment CRH România, a preluat conducerea unei firme similare din Sri Lanka. Gustavo Navarro şi-a încheiat activitatea în cadrul CRH România în aprilie 2020, după ce a condus compania vreme de patru ani

Gustavo Navarro este CEO al INSEE Cement din septembrie 2020 şi îşi desfăşoară activitatea din Colombo, capitala statului Sri Lanka.

Gustavo Navarro este CEO al INSEE Cement din septembrie 2020 şi îşi desfăşoară activitatea din Colombo, capitala statului Sri Lanka.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.01.2021, 00:04 593

Gustavo Navarro, cel care a condus divizia locală a producătorului irlandez de ciment CRH, a preluat conducerea INSEE Cement, o companie similară din Sri Lanka. El a plecat de la cârma CRH în aprilie 2020.

Potrivit informaţiilor de pe profilul său de LinkedIn, reţeaua de socializare pentru mediul de business, Gustavo Navarro este CEO al INSEE Cement din septembrie 2020 şi îşi desfăşoară activitatea din Colombo, capitala statului Sri Lanka.

INSEE Cement este o companie fondată în 1969 în Thailanda şi este deţinută de compania-mamă Siam City Cement Public Company Limited. Compania deserveşte pieţe precum Cambodgia, Bangladesh, Vietnam, Indonezia şi Thailanda, pe lângă Sri Lanka. Cele trei fabrici ale INSEE Cement se află în Puttalam, Galle şi Colombo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO