Companii

H&M a deschis magazinul numărul 12 la Arad

Autor: Cristina Rosca

05.04.2012, 14:40 338

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M, care a intrat în urmă cu un an pe piaţa locală, a deschis astăzi magazinul cu numărul 12 din România, în proiectul Atrium Center din Arad, într-un spaţiu de 1.600 de metri pătraţi dispus pe două etaje.

Suedezii mai au programate alte patru deschideri în primăvara acestui an, în proiectele Palas Iaşi, Electroputere Craiova, Promenada Brăila şi Iulius Mall Suceava.

"Extinderea H&M în România continuă. Ne-am dorit încă de la intrarea noastră pe piaţă să oferim cât mai multor români posibilitatea să achizitioneze produse H&M astfel că pe lângă magazinul din Arad, în lunile aprilie şi mai urmează deschiderile unitătilor din Iaşi, Craiova, Brăila şi Suceava", a declarat Carlos Duarte, country manager H&M România.

În decurs de circa o săptămână în cadrul proiectului va fi deschis şi un magazin de jucării Toyplex, cu o suprafaţă de 185 de metri pătraţi, în timp ce în luna iunie este programată deschiderea unui magazin Media Galaxy de 2.000 de metri pătraţi.

Proiectul cu o suprafaţă închiriabilă de circa 30.000 mp are un grad de ocupare de 90%, printre chiriaşi numărându-se şi retaileri precum C&A, New Yorker, LC Waikiki sau Billa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO