Companii

Harta curselor charter cu plecare din Bucureşti: peste 40 de destinaţii au zbor direct rezervat pentru sezonul estival. Nu le aveam într-un număr atât de mare în anii trecuţi

Harta curselor charter cu plecare din Bucureşti: peste...

Autor: Miruna Diaconu

27.04.2021, 19:15 808

♦ Nouă destinaţii din Grecia, câte cinci spre Italia şi Spania, Portugalia sau Albania, dar şi Tanzania, Thailanda sau Maroc se află pe lista zborurilor charter din acest sezon.

Turiştii români pot zbura direct din Bucureşti către 40 de destinaţii din Europa, dar şi din alte alte părţi ale lumii în sezonul de vară din acest an. Cursele charter au reprezentat un colac de salvare pentru multe agenţii de turism, care au introdus mai multe chartere decât existau în anii trecuţi către diferite destinaţii.

„Noi diversificăm constant oferta în destinaţiile pe care le avem şi adăugăm variante noi de vacanţe sau extindem portofoliul de destinaţii. Adăugăm circuite noi, adaptate vremurilor de acum (Cappadocia şi Coasta Lycia cu avionul) sau oferim şi alte spaţii de cazare în destinaţiile pe care le operăm (vile în Grecia). În cazul Turciei, pe lângă circuitele noi, pe lângă curse noi charter cu autocarul spre Bodrum, Marmaris, Kusadasi (cursa directă spre Bodrum este noutatea anul acesta, curse şi din Braşov spre Turcia, dar şi Grecia şi Bulgaria, noutăţi, de asemenea), oferim şi vacanţe în Antalya pe zboruri charter din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Oradea. Nu le aveam într-un număr atât de mare în anii trecuţi”, spune Mădălina Balaiban, CEO al agenţiei de turism Hello Holidays.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO