Companii

Heinzmann şi directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti intră în consiliul de administraţie al Tarom

Christian Heinzmann, actualul CEO al companiei Tarom

Christian Heinzmann, actualul CEO al companiei Tarom

Autor: Andreea Neferu

24.03.2015, 00:06 347
Transportatorul aerian de stat Tarom a numit ieri un nou consiliu de administraţie, la aproape trei săptămâni după ce foştii şefi ai companiei şi-au dat demisia.
 
Printre membrii noului consiliu de administraţie al Tarom se numără şi actualul CEO al companiei, Christian Heinzmann, cu care fostele consilii de administraţii au intrat în conflict de mai multe ori.
 
De asemenea, din actualul consiliu de administraţie mai fac parte Dan Aurel Măchiţa (numit provizoriu; actualmente este consilier în cadrul Ministerului Transporturilor), Dragoş Andrei (consilier al premierului Victor Ponta), Radu Francis Florescu (unul dintre cei mai cunoscuţi executivi din industria publicităţii), Ioan Marcel Boloş (director în cadrul Ministerului Transporturilor, fost şef al AM POST), Valentin Iordache (director de comunicare şi PR la Compania Naţională Aeroporturi Bucu­reşti) şi Tiberiu Ţiclea (managing partner al casei de avocatură Ţiclea Ţiclea & Part­ners).
 
Operatorul aerian de stat Tarom, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor, a încheiat anul precedent cu pierderi de 119 milioane de lei, în scădere cu doar 8% faţă de 2013, iar pentru 2015 se aşteaptă să rămână în continuare pe pierderi, care ar urma să se ridice la 8 milioane de lei, potrivit informaţiilor transmise către ZF de Ministerul Transporturilor. Potrivit planului de management din 2013, Tarom ar fi trebuit să revină pe profit începând din 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO