Companii

Help Net anunţă că va trece de pragul de 200 de farmacii după ce a terminat un rebranding de 1,5 milioane de euro

Help Net anunţă că va trece de pragul de 200 de...

Autor: Luiza Chiroiu

23.07.2015, 00:00 635

Reţeaua controlată de Ovidiu Buluc a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 390 de milioane de lei (85 de milioane de euro), în creştere cu 6% faţă de 2013.

Help Net, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din România şi parte a grupului Farm­exim, a investit 1,5 mi­lioane de euro în pro­ce­sul de re­branding în­ce­put anul trecut şi vrea să încheie 2015 cu o reţea de peste 200 de unităţi, prin deschi­derea a 30 de farmacii în acest an.

„În acest moment, procesul de rebranding este finalizat în toate farmaciile Help Net. Investiţia a vizat întreaga reţea şi arhitectură de brand“, a spus pentru ZF Isabelle Iacob, direc­to­rul general al Help Net.

Reţeaua deţinută de antreprenori lo­cali include Farmaciile Help Net, Far­ma­cia Concept Store din Bucureşti, pre­cum şi brandul economic Help Net Con­ve­na­bil, lansat în toamna anului tre­cut, după o investiţie de aproape un milion de euro. La mai puţin de un an de la deschiderea pri­melor farmacii Help Net care se adresează persoa­nelor cu ve­ni­turi mici, reţeaua a ajuns la 25 de unităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO