Companii

Henk Paardekoope, preşedintele executiv al First Bank, vine la ZF/First Bank „Cum putem folosi expertiza businessului american în România“. Care sunt sectoarele economice vizate de First Bank pentru creditare? Care sunt ofertele de finanţare?

Henk Paardekoope, preşedinte executiv şi CEO al First Bank

Henk Paardekoope, preşedinte executiv şi CEO al First Bank

Autor: Răzvan Botea

02.05.2022, 00:05 352

Henk Paardekoope, preşedinte executiv şi CEO al First Bank, vine la conferinţa ZF/First Bank „Cum putem folosi expertiza businessului american în România“. Care sunt sectoarele economice vizate de bănci pentru creditare? Care sunt ofertele de finanţare, cum se structurează ele? Acestea sunt câteva dintre temele de discuţie care vor fi abordare de speakerii evenimentului.

Invitaţii şi reprezentanţii Ziarului Financiar vor discuta despre investiţii străine şi româneşti necesare susţinerii eco­nomiei şi me­diului de business local, atragerii de knowledge-com­petenţe noi şi de creare de noi lo­curi de muncă marţi 3 mai în­ce­pând cu ora 09:00 la hotelul JW Marriott din Bu­cureşti. Invitatul spe­cial al eve­ni­men­tului este con­silierul eco­nomic adjunct al Ambasadei SUA la Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO