Companii

Hidroconstrucţia, constructor din top 10, a ajuns la afaceri de 407 mil. lei, plus 30%, în 2019, însă a trecut din nou pe pierdere

Hidroconstrucţia, constructor din top 10, a ajuns la...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.07.2020, 18:45 507

Anul trecut, reprezentanţii companiei spuneau că au în portofoliu peste 70 de contracte în derulare în ţară, având ca obiect amenajări hidrotehnice complexe, lucrări de gospodărire comunală, construcţii destinate protecţiei mediului, reabilitări de infrastructură rutieră, inclusiv poduri şi pasaje.

Hidroconstrucţia, unul dintre cei mari constructori de pe piaţa locală, şi-a majorat cifra de afaceri cu aproape 30% în 2019, până la 407 mil. lei, însă a revenit pe pierderi, cu un rezultat negativ de aproape 60 de mi­lioane de lei, potrivit da­te­lor disponibile pe site-ul Minis­terului de Finanţe. În decurs de un an, compania a mai recrutat aproximativ 100 de angajaţi, arată ace­eaşi sursă.

Oficialii Hidro­construc­ţia nu au răspuns solicită­rilor ZF privind evoluţia busi­nessului în 2019 şi în prima parte a acestui an, mar­cată de pandemia de Covid-19.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO