Companii

Hidroelectrica: patru şefi de sucursale au fost înlocuiţi

Hidroelectrica: patru şefi de sucursale au fost înlocuiţi

Autor: Roxana Petrescu

26.08.2014, 00:04 525

Patru ingineri-şefi din conducerea unor sucursale ale Hidroelectrica, firmă intrată în insolvenţă pentru a doua oară la începutul acestui an, au fost revocaţi din funcţie, admi­nistratorul judiciar al producătorului de energie, compania Euro Insol, continuând practica schimbărilor de management vizibilă cu precădere în 2014.   

„În urma constatării unor disfuncţionalităţi în mana­gementul sucursalelor, EuroInsol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii uzinelor din componenţa a patru sucursale Hidroelectrica“, au declarat reprezentanţii companiei.

Astfel, Mircea Dordea a fost revocat din funcţia de in­giner-şef al Uzinei Hidroelectrice Sibiu, fiind înlocuit cu Ni­colae Mihu. De asemenea, Nicolae Alexandru Varga a fost re­vocat din funcţia de inginer-şef al Uzinei Hidroelectrice Ora­dea din cadrul  Sucursalei Cluj, fiind înlocuit cu Petru Ioan Vereş. La Uzina Caransebeş din cadrul Sucursalei Haţeg a fost numit un nou inginer-şef, în persoana lui Ianas Rădoi, care l-a înlocuit pe Nicolae Brebu. La Sucursala Râmnicu Vâlcea, Cornel Silviu Tătuc, inginer-şef al Uzinei Hidroelec­trice Slatina, a fost revocat din funcţie şi înlocuit cu George Gabriel Stoica. În primul semestru al anului, Hidroelectrica a raportat un profit brut de 509 milioane de lei şi venituri de 1,49 miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO