Companii

Hilton Sibiu aşteaptă 3.000 de turişti austrieci şi 1.200 de israelieni. „Am semnat primele contracte pe leisure“

Aproape 20 mil. lei a fost cifra de afaceri a hotelului de cinci stele Hilton din Sibiu anul trecut, în urcare faţă de 2014 cu circa 20%.

Aproape 20 mil. lei a fost cifra de afaceri a hotelului de cinci stele Hilton din Sibiu anul trecut, în urcare faţă de 2014 cu circa 20%.

Autor: Mirabela Tiron

28.03.2016, 00:06 850

Turismul local de leisure începe să se dezvolte, tot mai mulţi străini îndreptându-şi atenţia către România după ce destinaţii precum Transilvania sau Delta Dunării au ajuns pe primele locuri în publicaţiile de specialitate internaţionale precum Lonely Planet.

Nicolae Aron, şeful hotelului Hilton din Sibiu, singura unitate de cinci stele din oraş, estimează afaceri mai mari cu 5% în acest an şi un grad mediu de ocupare în creştere, pe fondul atragerii mai multor turişti străini.

„Am semnat un contract cu o agenţie de turism din Sibiu şi unul cu o agenţie din Israel, prin care vom aduce 3.000 de austrieci şi 1.200 de turişti din Israel anul acesta. Vrem să ne dezvoltăm şi pe leisure, mai ales că Sibiul este un oraş turistic. Am semnat primele contracte pe leisure. Cei care se cazează la hotel în scop de vacanţă lasă mai mulţi bani decât cei care vin pentru muncă. Turiştii folosesc şi serviciile spa, consumă mai mult în restaurante“, a declarat pentru ZF Nicolae Aron.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO