Companii

Honda Trading aduce şi motociclete

Honda Trading aduce şi motociclete

Autor: Bogdan Alecu

08.07.2011, 00:00 107

Honda Trading România, importatorul automobilelor mărcii niponepe piaţa locală, a preluat luna aceasta şi importul motocicletelorHonda de la AutoItalia, fostul importator al acestora. Activitateava începe în cursul acestei luni, odată cu deschiderea primuluishowroom oficial de reprezentare în Bucureşti.

"Preluarea contractului cu privire la importul de motocicletes-a realizat în baza unei negocieri directe cu Honda Motor Europeşi a unui plan de afaceri şi dezvoltare, în urma căruia am fostselectaţi ca distribuitor", au spus oficialii Honda TradingRomânia.

Aceasta este cea de-a doua marcă la care a renunţat AutoItaliade la preluarea de către israelienii de la Mediterranean CarCompany, prima fiind SsangYong, acum reprezentată de New Kopel.Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este CarpaţiMotors. Brandul japonez de motociclete a avut anul trecut vânzăride 46 de unităţi, în scădere cu 50% faţă de 2009. Honda concureazăcu Ducati şi Harley Davidson.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO