Companii

Hornbach angajează 100 de oameni pentru un magazin la Cluj-Napoca. Magazinul este construit pe un teren de patru hectare

Hornbach are în România cele mai mari magazine de materiale de construcţii ca suprafaţă

Hornbach are în România cele mai mari magazine de materiale de construcţii ca suprafaţă

Autor: Laurentiu Cotu

02.04.2021, 10:05 1738

Retailerul german de mate­ria­le de construcţii şi produse pen­tru grădinărit Hornbach are dispo­nibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru noul magazin pe care îl dezvoltă în Cluj-Napoca, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuprea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Cele mai multe joburi dispo­ni­bile sunt pentru lucrători comerciali (60) şi pentru casieri (20), însă com­pania caută şi şefi de raion şi de­par­tament, funcţionari, şoferi sau direc­tori, conform AJOFM Cluj.

Hornbach a început să dezvolte anul trecut un magazin nou, în Cluj-Napoca, ca parte a strategiei de ex­tin­dere a reţelei de pe piaţa locală. Magazinul este construit pe un teren de patru hectare, situat pe strada Fabricii de Zahăr, la intersecţia cu strada Câmpina, potrivit unor infor­ma­ţii furnizate anterior de companie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO