Companii

Hotelierul Mohammad Murad: "Facem cu 5 milioane de euro un complex agroturistic pe Valea Prahovei cu 1.000 de locuri"

Mohammad Murad este unul dintre antreprenorii care au investit în dezvoltarea de la zero a unor unităţi de cazare pe litoralul romanesc.

Mohammad Murad este unul dintre antreprenorii care au investit în dezvoltarea de la zero a unor unităţi de cazare pe litoralul romanesc.

Autor: Mirabela Tiron

07.03.2017, 00:06 2063

"Nu este suficient să faci un simplu hotel, este nevoie de un complex turistic, cu mai multe servicii ca să vină cat mai mulţi turişti".

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul romanesc, dar şi în Capitală, are în plan să dezvolte şi la munte, pe Valea Prahovei, un complex agroturistic cu 1.000 de locuri, o investiţie estimată la 5 milioane de euro.

"Avem multe investiţii în plan în acest an, am con­tractat 15 milioane de euro de la băncile locale Ban­ca Transilvania, CEC, Libra Bank şi Piraeus. Cu 5 mi­lioane de euro voi dezvolta un complex agroturistic la munte, într-o staţiune de pe Valea Prahovei, astfel vom putea rula angajaţii de la mare la munte", a spus omul de afaceri pentru ZF. Aceasta va fi prima investiţie făcută la munte de Mohammad Murad, cunoscut pentru hotelurile construite de la zero pe litoralul romanesc

Omul de afaceri va finaliza în acest an şi dezvoltarea celor două noi hoteluri (Boutique Phoenicia si Phoenicia Luxury) de pe litoralul romanesc, construite în apropierea complexului turistic Phoenicia Holiday Resort, o investiţie de 7-8 milioane de euro. El controlează în prezent şase unităţi hoteliere pe litoralul romanesc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO