Companii

Hotelul boutique de cinci stele Epoque din Capitală şi-a bugetat afaceri mai mari cu 6%

Diana Popescu, CEO al hotelului Epoque din Capitală: “Creşterea provine din majorarea cu 20% pe restaurantul a la carte şi 10% pe partea de evenimente”

Diana Popescu, CEO al hotelului Epoque din Capitală: “Creşterea provine din majorarea cu 20% pe restaurantul a la carte şi 10% pe partea de evenimente”

Autor: Mirabela Tiron

29.01.2018, 00:06 636

♦ Aproape 85% din clienţii hotelului sunt străini ce provin din Europa, Asia şi America, în special din ţări precum SUA, Marea Britanie, Israel, Franţa sau Germania.

Hotelul boutique de cinci stele Epoque din Capitală, din apropiere de parcul Cişmigiu, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 2,4 milioane euro, iar pentru acest an aşteaptă un avans cu o cifră (sub 10% n.red.), potrivit oficialilor companiei. Unitatea a avut un grad de ocupare de 70% anul trecut şi a bugetat pentru acest an plus 6% în business, până la nivelul de 2,54 mil. euro, arată aceeaşi sursă. 
 
„Ne concentrăm pe ADR (average daily rate- tariful mediu la cazare-n.red.). Creşterea provine din majorarea cu 20% pe restaurantul a la carte şi 10% pe partea de evenimente”, a  declarat Diana Popescu, CEO al hotelului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO