Companii

Hotelul Cişmigiu se redeschide în decembrie

Hotelul Cişmigiu se redeschide în decembrie

Foto Răzvan Chiriţă

Autor: Mirabela Tiron

13.11.2012, 00:07 2869

Hotelul de patru stele Cişmigiu din centrul Capitalei, deţinut de compania spaniolă de dezvoltare imobiliară Hercesa, va putea să primească primii clienţi luna viitoare, însă data exactă nu a fost stabilită, potrivit oficialilor hotelului.

Spaniolii de la Hercesa au transformat clădirea lăsată în paragină într-un hotel de patru stele cu 60 de apartamente. Preţul unui apartament începe de la 85 de euro pe noapte, potrivit datelor furnizate de un reprezentant al serviciului de rezervări al hotelului.

Pe lângă spaţiul destinat apartamentelor, hotelul mai are spaţii comerciale la parter şi spaţii de birouri la mezanin şi etajul unu.

Hercesa a atras doi chiriaşi până acum, respectiv Institutul Cervantes, care a închiriat mezaninul, o parte din parter şi etajul unu, dar şi grupul Humanitas, care a deschis recent o librărie pe o suprafaţă de 270 de metri pătraţi.

Procesul de renovare a clădirii în care operează hotelul a durat trei ani şi a costat 15 milioane de euro.

Prezentă pe piaţa locală din anul 2004, Hercesa este implicată în dezvoltarea mai multor proiecte rezidenţiale în Capitală. Cel mai avansat proiect al companiei Hercesa este ansamblul rezidenţial Vivenda din Titan, format din 1.400 de locuinţe. În Capitală firma mai deţine terenuri în zona Ghencea, pe strada Mircea Vodă şi pe Şoseaua Orhideelor, lângă Pasajul Basarab.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO