Companii

Hotelul Cocor Spa de pe litoral a intrat în insolvenţă. „Nu mai putea plăti datoriile către stat“

Hotelul Cocor Spa de pe litoral a intrat în...

Autor: Mirabela Tiron

25.02.2014, 00:06 330
Compania Cocor Turism, care deţine com­plexul hotelier Cocor Spa Hotel din sta­ţiunea Neptun-Olimp de pe litoralul ro­mânesc, a intrat în insolvenţă cu datorii de ju­mă­tate de milion de euro către stat, potrivit oficialilor firmei.
 
Insolvenţa vine la cinci ani după inves­tiţia de şase milioane de euro făcută de pro­prie­tarii complexului în centrul spa din ca­drul hotelului.
 
„Compania nu mai putea plăti datoriile pe care le avea, în principal plata TVA-ului şi impozitele pe clădiri. Trebuia să solicităm in­trarea în insolvenţă în vederea reor­gani­zării, potrivit legii, ceea ce am făcut. Fiscul poate lua ce decizie doreşte, să îşi exercite drepturile“, a spus Aurel Beşliu, reprezen­tan­tul firmei Turnover ABC, desemnată ad­mi­nistrator special şi care se va ocupa de întoc­mirea şi depunerea planului de reoga­ni­zare. El a adăugat că nu au existat di­fi­cul­tăţi cu datoriile la bănci, ci doar cu cele către stat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO