Companii

Hotelul Danube Stars din Galaţi, deţinut de Traian Sandu, a fost redeschis sub brandul ibis Styles Dunărea

Hotelul Danube Stars din Galaţi, deţinut de Traian...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.08.2020, 00:05 411

♦ Traian Sandu mai deţine un hotel în Galaţi, care va fi şi el redeschis sub un brand din portofoliul Accor, şi anume Mercure Galaţi Centrum.

Hotelul Danube Stars din Galaţi, deţinut de antreprenorul Traian Sandu, a fost redeschis la începutul săptămânii sub brandul ibis Styles Dunărea Galaţi, din portofoliul grupului hotelier Accor. Hotelul se află pe Strada Domnească, nr. 13, în apropierea centrului vechi al oraşului şi a portului Galaţi.

Planul de renovare a inclus modernizarea camerelor, a restaurantelor şi a zonelor publice. Capacitatea este de 80 de camere.

Traian Sandu mai deţine un hotel în Galaţi, care va fi şi el redeschis sub un brand din portofoliul Accor, şi anume Mercure Galaţi Centrum. Acela are 66 de camere. Traian Sandu este proprietarul grupului Galtour – Dunărea din Galaţi, cu activităţi în sectorul agenţiilor de turism, al hotelurilor şi restaurantelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO