Companii

Hotelul de cinci stele Lotus Therm din Băile Felix are bugetat un grad de ocupare de 60% şi afaceri de 3 mil. €

Hotelul de cinci stele Lotus Therm din Băile Felix are...

Autor: Laurentiu Cotu

13.10.2015, 00:06 2013
Operatorul hotelier Turism Felix (TUFE), controlat de SIF Transilvania şi SIF Oltenia, a finalizat o investiţie de aproximativ 30 mil. euro într-un complex balner de cinci stele, Lotus Therm Spa&Luxury Resort, situat în Băile Felix, lângă Oradea.
 
Demarată în urmă cu cinci ani, investiţia a presupus con­ver­sia şi modernizarea fostului hotel de două stele Lotus, care a fost închis în anul 2006, iar banii necesari realizării acestui proiect au provenit din profitul reinvestit, dar şi dintr-un credit bancar con­trac­tat de la Banca Transilvania.
 
„Turismul nu se află printre sec­toarele economice care ge­ne­rează o recuperare imediată a in­vestiţiei, însă dacă totul va de­curge bine, estimăm că într-o pe­rioa­dă de 12-15 ani ne vom putea recu­pera investiţia. Raportat la su­prafaţa construită, investiţia se ri­dică la 633 de euro pe metru pă­trat“, a declarat Mihai Fercală, di­rec­tor general al SIF Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO