Companii

Hotelul de cinci stele Sheraton din Bucureşti vrea „să spargă“ pragul de 10 milioane de euro

Hotelul de cinci stele Sheraton din Bucureşti vrea...

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2016, 00:07 1589

Daniel Ben-Yehuda, directorul general al hotelului de cinci stele Sheraton Bucharest Hotel (fostul Howard Johnson din Piaţa Romană, renovat cu 7 mil. euro), spune că în urma clasificării la cinci stele şi a investiţiei în modernizare pentru trecerea sub un nou brand, tariful mediu a crescut cu 20-30%, iar profilul clienţilor s-a schimbat.

„Am reuşit să atragem oameni de afaceri, clienţi de la alte hoteluri din Capitală. Hotelul are alţi clienţi de când operează pe nişa unităţilor de cinci stele. Gradul de ocupare de la începutul anului s-a ridicat la 50%-60%, ceea ce este bine, având în vedere că hotelul este deschis din octombrie sub noul brand“, a declarat pentru ZF Daniel Ben-Yehuda, un manager care a mai lucrat pentru brandul hotelier Sheraton în Tahiti şi Israel. El conducea anterior numirii la Sheraton complexul hotelier Ramada (cu hotelurile Ramada Plaza şi Parc), unde ocupă în continuare poziţia de director general. Procesul de transformare a clădirii din Piaţa Romană a început în toamna anului 2014.

În 2014, compania care administrează hotelul din centrul Capitalei a avut o cifră de afaceri de 37 mil. lei (8,4 mil. euro), nivel similar cu cel din 2013, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO