Companii

Hotelul de cinci stele Snagov Club a încheiat anul 2020 cu o scădere de circa 55%. „Segmentul care a avut cel mai mult de suferit a fost cel al evenimentelor corporate“

Snagov Club are o capacitate de cazare de 22 de camere, la care se adaugă trei restaurante şi un pavilion situat pe malul lacului Snagov.

Snagov Club are o capacitate de cazare de 22 de camere, la care se adaugă trei restaurante şi un pavilion situat pe malul lacului Snagov.

Autor: Miruna Diaconu

17.03.2021, 18:30 443

♦ Evenimentele deţineau o pondere de 65% în totalul încasărilor, însă puţine evenimente private au mai avut loc, sectorul fiind cu multe restricţii.

Snagov Club, un hotel de cinci stele din Ilfov, deţinut de compania de construcţii Euro Construct Trading 98, care are doi acţionari români, a avut anul trecut o scădere de circa 55%, situându-se la un nivel de 45% faţă de 2019. Scăderile hotelului vin, în special, din zona de evenimente, o componentă care deţinea o pondere semnificativă în totalul afacerilor.

„Anul 2019 a fost cel mai bun an din punct de vedere al cifrei de afaceri d ela deschidere până în prezent. Criza a avut un impact foarte mare asupra noastră. Până în 2019, evenimentele private şi cele corporate aveau o pondere de 65% din cifra de afaceri. Segmentul care a avut cel mai mult de suferit a fost cel al evenimentelor corporate. Evenimentele private au avut parte de restricţii puternice, însă a fost şi un factor bun în anul 2200, anume faptul că vremea a fost generoasă cu noi. Sper ca în 2021 va fi o reîntoarcere a industriei de evenimente corporate“, spune Marius Sucală, general manager, Snagov Club.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO