Companii

Hotelul de cinci stele Vega din Mamaia, rezervat integral în weekendurile din iulie şi luna următoare

Hotelul de cinci stele Vega din Mamaia, rezervat integral...

Autor: Mirabela Tiron

12.07.2014, 09:07 2074
Hotelul de cinci stele Vega din Mamaia, con­tro­lat de omul de afaceri Gabriel Comănescu, are deja re­ze­r­vate toate cele 141 de camere în weekendurile din iulie şi august, gradul mediu de ocupare estimat pentru aceste luni pe ansamblu fiind de 80%, similar cu cel din lunile de anul trecut.
 
„În iunie veniturile hotelului au fost mai mici cu 5% faţă de iunie anul trecut din cauza ploilor. Ca grad de ocupare am reuşit să ne menţinem însă la 65%, di­fe­­­renţa a fost că am avut mai multe grupuri ce s-au cazat pentru evenimente care au primit tarife spe­ciale“, a spus Răzvan Dobre, directorul de vânzări al ho­­telului Vega.
 
Bugetul de anul acesta arată o creştere a cifrei de afaceri cu 2-3% faţă de anul anterior, când hotelul a avut 19,4 mil. lei (4,3 mil. euro), potrivit da­te­lor de la Ministerul de Finanţe şi calculelor ZF.
 
„Per total sunt mulţumit de cum arată situaţia pe lu­­nile iulie şi august, nu pot spune acelaşi lucru despre iunie“, a precizat el. Tariful unei camere duble este de 1.200 de lei (272 de euro) în timpul săptămânii şi de 1.500 de lei (340 de euro) în weekend.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO