Companii

Hotelul Europa de la mare al lui Copos şi-a crescut afacerile cu 7% şi rămâne deschis tot anul pentru clienţii corporate

Hotelul Europa de la mare al lui Copos şi-a crescut...

Autor: Mirabela Tiron

06.09.2016, 00:05 569

Hotelul de patru stele Europa din Eforie Nord, parte din lanţul hotelier ANA Hotels, controlat de omul de afaceri George Copos, şi-a crescut afacerile cu 7% în aprilie -august anul acesta faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei. 

Hotelul  Europa a înregistrat un grad mediu de ocu­pare de 92% în lunile iulie şi august anul acesta. Durata medie a şederii clienţilor români a fost de cinci nopţi, iar cea a străinilor de zece nopţi. Turiştii străini au venit din Belgia, Franţa, Germania, Israel şi ţările arabe.

„Hotelul Europa şi centrul Ana Aslan Health Spa au înregistrat în 2016 şi 2015 cele mai bune sezoane din ultimul deceniu, cu o creştere cumulată de 20% faţă de 2014. Anul trecut, s-a înregistrat o creştere de 13% în perioada aprilie-august faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014", au declarat reprezentanţii hotelului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO