Companii

Hotelul Internaţional din Sinaia, deţinut de familia Ruşanu, a înregistrat o scădere a veniturilor de 55%. „Dacă în 2019 aveam 135 de angajaţi am încheiat anul 2020 cu numai 80 de angajaţi”

Pandemia a anulat planurile de dezvoltare pe care le avea hotelul anul trecut.

Pandemia a anulat planurile de dezvoltare pe care le avea hotelul anul trecut.

Autor: Miruna Diaconu

12.04.2021, 17:30 380

Hotelul Internaţional din Sinaia, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte al ASF Dan Radu Ruşanu, a avut anul trecut o scă­dere puternică a veniturilor, astfel că, cifra de afaceri obţi­nută în 2020 a fost cu 55% mai mică faţă de nivelul din 2019, conform datelor furnizate de către reprezentanţii companiei.

„A fost un an greu definit prin incertitudine, teamă, adaptare, noi provocări şi fără nici un ajutor concret din partea autorităţilor. După un an de pande­mie, deşi industria HoReCa a fost înge­nuncheată, am învăţat să rezistăm, să ţinem afacerea pe linia de plutire şi să ne reinventăm bazându-ne doar pe propriile forţe. Cifra de afaceri a fost de 14 mil. lei”, spune pentru ZF Roxana Mihaela Staicu, director general al hotelului Internaţional din Sinaia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO