Companii

Hotelul Internaţional din Sinaia şi-a extins centrul spa cu 1,3 mil. euro

Hotelul de patru stele Interna­ţional din Sinaia are o capacitate de 180 de camere

Hotelul de patru stele Interna­ţional din Sinaia are o capacitate de 180 de camere

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2016, 00:03 953

„Urmează modernizarea centrului de conferinţe.“

Hotelul de patru stele Interna­ţional din Sinaia, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte al ASF Dan Radu Ru­şanu, a finalizat o investiţie de 1,5 mi­lioane de euro în modernizarea şi ex­tinderea centrului spa, dar şi în dezvoltarea unei noi parcări luminate cu 120 de locuri.

„Centrul Spa existent a fost renovat în totalitate şi a primit în plus o saună uscată şi un hammam cu o capacitate de zece persoane fiecare. Pe lângă centrul spa deja existent, cu o piscină de aproximativ 56 mp, a fost construită o noua zonă de relaxare cu o piscină de 132 de metri pătraţi cu apă sărată, un jacuzzi şi un spaţiu pentru recreere. Această noua zonă de relaxare va fi dată în folosinţă anul acesta de Cră­ciun“, a de­clarat Marius Vînă­toru, direc­to­rul de marketing al hotelului.

Investiţia în mo­dernizarea şi ex­tinderea spa-ului a fost de peste 1,3 mi­lioane de euro la care se adaugă şi va­loarea parcării, totalul investiţiilor făcute din fonduri proprii şi credite bancare depăşind astfel 1,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO