Companii

Hotelul New Montana, unul din cele mai mari din Sinaia, a fost închis pentru renovare din cauza pandemiei. „Planul este să finalizăm lucrările în a doua parte din 2021 pentru a primi oaspeţi din nou”

Hotelul New Montana, unul din cele mai mari din Sinaia, a...

Autor: Cristina Roşca

24.12.2020, 10:36 1594

În 2018, grupul Alexandrion, cel mai mare jucător român din sectorul băuturilor alcoolice, a cumpărat hotelul New Montana din Sinaia. Hotelul de patru stele are o capacitate de 360 de locuri şi găzduieşte orice tip de evenimente, de la o simplă conferinţă până la cocktail-uri cu 1.000 de invitaţi. După capacitatea, acesta este unul dintre cele mai mari hoteluri din staţiunea montană.

Unitatea de cazare a fost închisă în acest an, în plină pandemie, pentru a fi renovată. Închiderea este totală şi vine şi în contextul în care industria de turism din România a fost printre cele mai lovite de pandemie, funcţionând doar 10 luni pe an (mai puţin în lockdown), iar o perioadă fără restaurante.

„În ceea ce priveşte industria de ospitalitate, deţinem hotelul New Montana, dar, din cauza condiţiilor din piaţă am decis să-l închidem şi în prezent îl renovăm integral. Planul nostru este să finalizăm lucrările în a doua parte a anului viitor pentru a primi oaspeţi din nou”, spune Stelios Savva, CEO al grupului Alexandrion, activ în mai multe domenii, dar mai ales în producţia, importul şi distribuţia de băuturi spirtoase şi vinuri.

Alexandrion Group este o afacere de familie activă în sectorul de băuturi spirtoase şi vinuri, dar şi în sectorul de ospitalitate şi sectorul de energie. Grupul este însă cunoscut în special pentru activităţile din segmentul de băuturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO