Companii

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti se extinde cu 200 de camere până la finalul lui 2023: „Ne aşteptăm să ajungem anul acesta la 81% din încasările anului 2019“

Sonja Dive-Dahl, general manager, Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson: Odată cu izbucnirea pandemiei, piaţa a suferit o prăbuşire bruscă. Apoi, revenirea a fost la fel de bruscă.

Sonja Dive-Dahl, general manager, Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson: Odată cu izbucnirea pandemiei, piaţa a suferit o prăbuşire bruscă. Apoi, revenirea a fost la fel de bruscă.

Autor: Miruna Diaconu

20.07.2022, 17:45 176

♦ Complexul Radisson Blu şi Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest are în derulare o investiţie de 24 milioane euro, bani folosiţi pentru lucrări de extindere şi renovare a diferitelor zone din complex.

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti va avea cu 200 de camere mai mult până la finalul anului 2023, astfel că întregul complex format din Radisson Blu şi Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest va număra circa 860 de camere, conform datelor furnizate de reprezentanţii companiei.

„În ultimii doi ani, chiar şi în contextul pandemiei COVID-19 şi al tuturor restricţiilor, Radisson Blu a angajat o investiţie de peste 24 de milioane de euro pentru a renova complet două corpuri de clădire cu 199 de camere, întreaga zonă de recepţie, bar şi terasa exterioară. Totodată, am investit în surse de energie 100% regenerabile, în echipamente eficiente din punct de vedere energetic, precum şi într-un studiu fezabilitate pentru instalarea de panouri solare“, spune Sonja Dive-Dahl, general manager, Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest. Complexul este amplasat în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei, una dintre principalele artere de promenadă şi shopping din Capitală.

Anul trecut, veniturile companiei care administrează complexul hotelier s-au situat la circa 41% faţă de nivelul înregistrat în 2019, ultimul an de dinainte de pandemie şi totodată un an etalon pentru industria ospitalităţii locale şi mondiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO