Companii

Hotelul Sheraton din Bucureşti extinde cu 200.000 de euro zona de spa. „Avem turişti din Israel, Germania şi Spania“

Daniel Ben-Yehuda, şeful hotelului Sheraton din Piaţa Romană: A fost un semestru mai bun atât pe segmentul de leisure, cât şi pe business.

Daniel Ben-Yehuda, şeful hotelului Sheraton din Piaţa Romană: A fost un semestru mai bun atât pe segmentul de leisure, cât şi pe business.

Autor: Mirabela Tiron

04.08.2017, 00:05 626

Daniel Ben-Yehuda, şeful hote­lu­lui Sheraton din Piaţa Romană, spune că în septembrie hotelul va deschide noi facilităţi în centrul spa, o piscină şi jacuzzi, în urma unei investiţii de 200.000 de euro, serviciile spa fiind o atracţie suplimentară pentru turişti.

„Avem turişti de pe pieţele tradiţio­na­le ca Germania sau Spania, dar cea mai bună piaţă în prezent este Israel, de unde primim grupuri de turişti, dat fiind zbo­rurile operate de companiile aeriene către şi dinspre Israel“, a spus pentru ZF Da­niel Ben-Yehuda, şeful hote­lu­lui Sheraton din Piaţa Romană. În pe­rioada ianuarie-iunie, în hotelurile din Capitală s-au cazat 528.000 de turişti stră­ini, faţă de 507.000 de străini în pri­mul semestru al anului trecut, arată cal­cule­le ZF făcute, pe baza datelor de la Statis­ti­că. Creşterea numărului de turişti în­seamnă implicit venituri mai mari pentru hoteluri şi alte unităţi de cazare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO