Companii

Hotelul Teleferic din Poiana Braşov a înregistrat afaceri de 31 mil. lei în 2019

Hotelul de patru stele are o capacitate de 127 de camere şi este administrat de firma Tint SRL, controlată de antreprenorul Ştefan Ţînţ.

Hotelul de patru stele are o capacitate de 127 de camere şi este administrat de firma Tint SRL, controlată de antreprenorul Ştefan Ţînţ.

Autor: Miruna Diaconu

07.09.2020, 16:45 403

Grand Hotel Teleferic, care are 127 de camere, este deţinut de firma Tint SRL, controlată de antreprenorul Ştefan Ţînţ.

Hotelul de patru stele Teleferic Grand Hotel din Poiana Braşov a încheiat anul trecut cu afaceri de 31,1 milioane lei, în creştere cu 8% faţă de anul anterior când cifra de afaceri a fost de 28,7 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe. Odată cu resctricţiile impuse de către autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului, afacerile hotelului au fost afectate considerabil, astfel că în această perioadă încasările sunt la jumătate faţă de perioada similară a anului trecut, spun reprezentanţii hotelului.

„Faţă de anul trecut am înregistrat scăderi, suntem undeva la 50% faţă de anul trecut. Am observat o schimbare în comportamentul turiştilor, dar care nu vine de la ei, ci de la regulile impuse de noi, dar au fost mai precauţi. Ceea ce am observat este că turiştii vara aceasta şi-au luat vacanţele pe ultima sută de metri şi cred că acest trend va continua. În luna august am avut un grad de ocupare de 40-50%. Avem cerere pentru luna septembrie, pentru octombrie încă nu. Nu ştim la ce să ne aşteptăm în perioada următoare, dar sperăm să fie un sezon de iarnă bun“, spune Adrian Urieşi, marketing manager al Hotelului Teleferic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO