Companii

Hotelul Teleferic din Poiana Braşov: Am lansat deja pachetele pentru Crăciun şi Revelion, românii vaccinaţi vor călători, dar sperăm ca autorităţile să nu impună măsuri mai drastice

Teleferic Grand Hotel are o capacitate de 127 de camere.

Teleferic Grand Hotel are o capacitate de 127 de camere.

Autor: Miruna Diaconu

14

♦ Vara acestui an a fost una bună pentru hotelul din Poiana Braşov, gradul de ocupare înregistrat în cele trei luni de vară fiind de circa 70%. ♦ Reprezentanţii hotelului estimează venituri de 4 mil. euro în acest an.

Dragoş Frăţilă, general manager al hotelului Teleferic din Poiana Braşov, administrat de compania Tint, controlată de Ştefan Ţînţ, spune că pachetele de vacanţă pentru sărbătorile din această iarnă au fost deja lansate. El este de părere că turiştii vaccinaţi vor călători şi îşi vor face vacanţele în staţiunile turistice, însă soarta sărbătorilor de iarnă depinde doar evo­luţia situaţiei sani­tare şi a deciziilor luate de către autorităţi, dacă vor impune sau nu măsuri mai drastice pentru călătorii.

„În continuare industria ospitalităţii este cea mai afectată de deciziile la nivel guvernamental privind combaterea acestui virus. Am implementat cu stricteţe măsurile impuse de către autorităţi. Funcţionăm la 50% din capacitatea restaurantelor şi acceptăm doar oaspeţii care au certificat verde“, spune Dragoş Frăţilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO