Companii

Hotelul Teleferic din Poiana Braşov, controlat de Ştefan Ţînţ, se aşteaptă la afaceri de 4 milioane de euro. Dragoş Frăţilă: „Am atras turişti care mergeau la ski în Austria, Italia, Franţa“


Hotelul Teleferic a avut o scădere a veniturilor de 40% anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de 3,8 mil. euro

Hotelul Teleferic a avut o scădere a veniturilor de 40% anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de 3,8 mil. euro

Autor: Miruna Diaconu , Laurentiu Cotu

19.04.2021, 19:00 564

Compania Tint, controlată de antreprenorul Ştefan Ţînţ, are disponibile în prezent 150 de locuri de muncă la hotelul de patru stele pe care-l deţine în Poiana Braşov, cele mai multe joburi fiind pentru îngrijitori spaţii hoteliere.

Hotelul Teleferic de patru stele din Poiana Braşov, administrat de com­pania Tint, controlată de Ştefan Ţînţ, a avut o scădere a veniturilor de 40% anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de 3,8 milioane euro. Chiar dacă scăderea a fost mare, hotelul nu a avut pierderi anul trecut. Gradul me­diu de ocupare al hotelului a fost de 39% în 2020.

„Pentru anul acesta, ne dorim men­ţi­nerea cifrei de afaceri ca la ni­velul anu­lui 2020 şi sperăm ca odată cu suc­ce­sul campaniei de vaccinare, să putem cir­cula mai uşor, să se deschidă in­dus­tria HoReCa în totalitate, fără restricţii  ma­jore  pentru că această in­dustrie res­piră prin socializare. Pentru anul acesta  bugetăm o cifră de afaceri de 4 milioane euro“, spune Dragoş Frăţilă, general manager al hotelului Teleferic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO