Companii

Hotelul Vega din Mamaia, afaceri de 17,4 mil. lei anul trecut: „Estimăm un grad mediu de ocupare de peste 80% în iulie şi august“. Tariful unei camere duble este de peste 1.000 de lei pe noapte

Hotelul Vega, construit în anii ’70 şi care are 141 de camere, a fost redeschis în vara lui 2008 după o investiţie de 10 mil. euro.

Hotelul Vega, construit în anii ’70 şi care are 141 de camere, a fost redeschis în vara lui 2008 după o investiţie de 10 mil. euro.

Autor: Mirabela Tiron

04.07.2022, 17:00 195

Hotelul de cinci stele Vega din Mamaia, controlat de omul de afaceri Gabriel Comănescu, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 17,4 milioane de lei (3,6 mil. euro), în creştere cu 9,4% faţă de 15,9 mil. lei anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

„Am încheiat luna iunie cu un grad mediu de ocupare de 56%, iar pentru lunile iulie şi august estimăm un grad mediu de ocupare de peste 80%. Pentru a veni în întâmpinarea oaspeţilor noştri cu un grad ridicat de confort, după finalizarea lucrărilor de modernizare a terasei restaurantului şi piscinei am demarat şi un proiect de modernizare a amenajării plajei, care se va desfăşura pe o perioadă de 2 ani. Ţinând cont de proiectele derulate şi buget, pentru acest an am estimat o creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de anul 2021“, a declarat pentru ZF Raluca Dumitraşcu, sales&marketing manager la hotelul Vega.

 Preţul unei camere duble, pe noapte, este de circa 1.100 de lei, cu mic dejun inclus, în perioada 2-3 iulie (sâmbătă-duminică), arată datele de pe site-ul internaţional de rezervări booking.com. Vega este unul dintre cele mai scumpe hoteluri de pe litoralul românesc, potrivit tarifelor afişate de site-ul internaţional de rezervări.  Tarifele variază însă în funcţie de momentul la care se face rezervarea şi de datele alese pentru cazarea efectivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO