Companii

Hotelurile de cinci stele Crowne Plaza şi Hilton, afaceri de 13,6 mil. euro în primele nouă luni

Autor: Mirabela Tiron

23.11.2011, 17:47 145

Hotelurile de cinci stele Crowne Plaza şi Athenee Palace Hilton, deţinute de omul de afaceri George Copos, au finalizat primele nouă luni ale anului cu afaceri de 57,3 milioane de lei (13,6 milioane de euro), mai mari cu câteva procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit lui Copos.

Finanţatorul echipei de fotbal Rapid a demarat anul trecut un program amplu de modernizare a hotelurilor din Capitală şi a celor de la munte, în urma unui credit de 25 milioane de euro contractat în 2009 de la BRD.

Din această sumă, aproape 3,5 milioane de euro au fost investite în deschiderea a două restaurante şi a unui bar în cadrul hotelului de cinci stele Crowne Plaza din Capitală, triplându-se astfel numărul de locuri în restaurante.

Pe lângă investiţia de la hotelul Crowne Plaza, anul trecut omul de afaceri a alocat un buget de investiţii şi pen tru Athénée Palace Hilton, ale cărui terasă, res taurant, recepţie şi lobby au fost renovate cu 2 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO