Companii

Hotelurile de cinci stele de pe Valea Prahovei şi din Braşov îşi vor rotunji veniturile în vacanţa de Paşte. Tarifele ajung şi la 4.300 de lei de cuplu pentru un sejur de trei nopţi

Hotelurile de cinci stele de pe Valea Prahovei şi din...

Autor: Mirabela Tiron

28.03.2023, 16:45 123

♦ Staţiunile din Prahova şi Braşov pun la dispoziţie în mod oficial 39.400 de locuri de cazare în hoteluri, vile, pensiuni şi atrăgeau 1,5 milioane de turişti în total în 2021.

Hotelurile de cinci stele din sta­ţiunile de pe Valea Pra­ho­vei şi Braşov îşi vor ro­tun­ji veniturile în vacanţa de Paşte, la unele ho­te­luri fiind deja rezervate mai mult de ju­mătate de camere, deşi preţurile sunt mult mai  mari faţă de cele dintr-o perioadă nor­ma­lă şi ajung şi la peste 4.000 de lei de cuplu pentru un sejur de trei nopţi în camera standard.

„Pachetul este 4.350 de lei  pentru un sejur în perioada 14-17 aprilie în camera dublă standard, include 3 nopţi de cazare şi mic dejun bufet, masa de Paşte“, a spus un reprezentant din departamentul de rezervări al hotelului de cinci stele Ioana Hotels din Sinaia, singura unitate cu aceas­tă clasificare din staţiune. Doar şase camere mai erau disponibile ieri pentru vacanţa de Paşte. În 2020, omul de afaceri Octavian Radu a preluat 51% din acţiunile Ioana Hotels din Sinaia. Hotelul cu o capacitate de cazare de 23 de camere şi apartamente fost deschisă în 2011 în urma unei investiţii de 2,5 milioane de euro, realizată de compania NDI Grup Expert.

La hotelul de cinci stele Lux Garden din Azuga, care are o capaci­tate de cazare de 50 de camere, tarifele variază de la 482 de euro pentru trei nopţi în camera dublă standard şi ajung la peste 722 de euro pentru un apartament, potrivit unui reprezentant de la rezervări. „Avem camere pentru Paşte, acum încep să se facă rezervările“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO