Companii

HR Conference 2014: Are un angajat din România cu adevărat posibilitatea să îşi aleagă beneficiile din pachetul salarial?

Daniela Bărbieru, manager în cadrul Mercer (parte a grupului Marsh& McLennan Companies), va prezenta rezultatele unui studiu care vizează politicile de beneficii ale angajatorilor români

Daniela Bărbieru, manager în cadrul Mercer (parte a grupului Marsh& McLennan Companies), va prezenta rezultatele unui studiu care vizează politicile de beneficii ale angajatorilor români

Autor: Adelina Mihai

21.03.2014, 00:03 1023
Ce tipuri de beneficii mai oferă companiile an­ga­jaţilor români, câtă libertate le acordă acestora în selecţia beneficiilor din pachet, dar şi dacă angajaţii folosesc această libertate – acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care va răspunde Daniela Bărbieru, manager în ca­drul companiei de consultanţă în resurse umane Mercer (parte a grupului Marsh& McLennan Companies), în cadrul celei de-a noua ediţii a HR Conference.

În cadrul workshop-ului din a doua parte a evenimentului, organizat pe tema „Cele mai eficiente programe de work-life balance- studii de caz“, Daniela Bărbieru va prezenta rezul­tatele preliminare ale studiului Mercer, Em­ployee Choice, desfăşurat pentru prima oară şi în România.  „Studiul se desfăşoară în mai multe ţări şi oferă benchmark şi idei de îmbunătăţire în ceea ce priveşte beneficiile acordate în diverse industrii şi tări din Europa şi nu numai“, a explicat managerul Mercer.

Organizată de ZF pe 25 martie 2014 în Capitală, conferinţa aduce laolaltă ca speakeri peste 20 de directori de resurse umane, trai­neri, headhunteri sau directori de companii care vor vorbi despre cele mai noi tendinţe de pe piaţa muncii.

Recrutarea, evaluarea, re­tenţia şi moti­varea angajaţilor performanţi sunt printre subiectele abordate la acest eveniment.

Peste 200 de experţi în domeniul resurselor umane sunt aşteptaţi să participe la HR Conference 2014, eveniment care, de-a lungul timpului, a strâns peste 1.500 de participanţi.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2014

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO