Companii

HR Conference 2014: De ce părăsesc angajaţii performanţi companiile?

Annita Pakioufaki, managing partner în cadrul firmei de executive search Stanton Chase, va prezenta câteva metode de retenţie a angajaţilor performanţi în companii.

Annita Pakioufaki, managing partner în cadrul firmei de executive search Stanton Chase, va prezenta câteva metode de retenţie a angajaţilor performanţi în companii.

Autor: Adelina Mihai

20.03.2014, 00:04 2086

Ce înseamnă retenţia angajaţilor, cum se evaluează performanţa angajaţilor, dar şi care sunt cele mai frecvente motive pentru care angajaţii valoroşi părăsesc voluntar organizaţiile sunt doar o parte din întrebările la care va răspunde Annita Pakoiufaki, headhunterul care conduce filiala din Bucureşti a firmei de executive search Stanton Chase, în cadrul celei de-a noua ediţii a HR Conference, evenimentul anual organizat de ZF, dedicat experţilor din sectorul resurselor umane.

Organizată de ZF pe 25 martie 2014 în Capitală, conferinţa aduce laolaltă peste 20 de directori de resurse umane, traineri, head­hun­teri sau directori de com­panii care vor vorbi despre cele mai noi tendinţe de pe piaţa muncii. Recrutarea, eva­luarea, retenţia şi moti­va­rea angajaţilor performanţi sunt printre subiec­te­le abordate la acest eve­ni­ment. Însă specialiştii invitaţi la HR Confernece 2014 vor propune şi câteva soluţii pentru creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă sau pentru reducerea fenomenului de muncă la negru, dar vor propune şi metode de com­pensare a deficitului pe piaţa muncii creat de absenţa şcolilor profesionale.

Peste 200 de experţi în domeniul resurselor umane sunt aşteptaţi să participe la HR Conference 2014, eveniment care, de-a lungul timpului, a strâns peste 1.500 de participanţi şi 90 de speakeri. 

Detalii despre agenda şi speakerii din cadrul evenimentului sunt disponibile pe www.evenimente.zf.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO