Companii

Humanic şi LC Waikiki, cei mai noi chiriaşi anunţaţi în Palas Iaşi

Autor: Cristi Moga

01.02.2012, 00:00 444

Retailerul de încălţămine Humanic şi cel de confecţii LC Waikiki vor deschide magazine în centrul comercial Palas din Iaşi, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu şi a cărui deschidere a fost programată pentru primăvara acestui an.

Cei doi retaileri se alătură unei liste de firme a căror prezenţă a fost deja confirmată în cadrul proiectului de peste 50.000 de metri pătraţi din Iaşi, printre acestea numărându-se H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Douglas, Hervis sau Auchan. Humanic va deschide în Palas un magazin cu o suprafaţă de 560 de metri pătraţi, al optulea din România, în timp ce unitatea LC Waikiki se va întinde pe 1.350 de metri pătraţi.

Palas Iaşi este un proiect care mai cuprinde şi un bloc cu apartamente, două hoteluri şi mai multe clădiri de birouri, valoarea estimată a investiţiei ridicându-se la 260 de milioane de euro. Iulian Dascălu este cel mai mare proprietar român de centre comerciale, având în portofoliu patru proiecte Iulius Mall în oraşele Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO