Companii

De ce ia Carmistin cel mai mare credit sindicalizat din industria alimentară, de 427 mil. lei: „În 2024, Carmistin va fi în top 3 companii din piaţa agroalimentară românească prin mărirea capacităţii de producţie“

De ce ia Carmistin cel mai mare credit sindicalizat din...

Autor: Florentina Niţu

27.11.2020, 13:00 827

Creditul sindicalizat în valoare de 90 mil. euro este cel mai mare acordat unei companii din industria alimentară românească în ultimii ani, potrivit datelor ZF.

Grupul Carmistin deţinut de familia Paraschiv, care include 20 de companii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi furaje şi servicii agricole, a luat un credit sindicalizat în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro) de la un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română, CEC Bank, EximBank, Intesa Sanpaolo România şi OTP Bank România.

„În 2024, Carmistin va fi în top 3 companii din piaţa agroalimentară românească prin performanţă financiară şi mărirea capacităţii de producţie, devenind un model de afacere integrată. Ne propunem să rămânem o afacere antreprenorială, pentru că acest lucru ne-a ajutat până acum să avem o dinamică şi o flexibilitate în deciziile strategice ale com­paniei şi în schimbările de piaţă“, se arată pe site-ul companiei, iar reprezentanţii aces­teia au spus pentru ZF că proiectul actual vizează extinderea afacerii şi crearea a foarte multe noi locuri de muncă. Ei nu au dorit să ofere mai multe detalii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO