Companii

Ian Pearson, fostul preşedinte Ford România: Astăzi am început un nou capitol. M-am alăturat BritishVolt în Marea Britanie ca director de operaţiuni. BritishVolt va fi prima Gigafactory din UK. Viitorul este electric

Ian Pearson, fostul preşedinte Ford România

Ian Pearson, fostul preşedinte Ford România

Autor: Bogdan Alecu

05.07.2021, 17:15 268

Ian Pearson, care între martie 2018 şi aprilie 2021 a deţinut funcţia de preşedinte al Ford România şi a condus uzina de la Craiova, a preluat de la 1 iulie funcţia de director de operaţiuni al BritishVolt, compania din UK care va construi în Regatul Unit prima Gigafactory, o uzină pentru producţia de baterii destinate maşinilor electrice.

„Astăzi am început un nou capitol. M-am alăturat BritishVolt în Marea Britanie ca director de operaţiuni. BritishVolt va fi prima Gigafactory din UK. Viitorul este electric“, a spus Ian Pearson.

În mandatul lui Ian Pearson uzina Ford din Craiova a crescut producţia la trei schimburi pe zi şi au fost lansate în producţie SUV-urile EcoSport şi Puma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO